To år som ansvarlig redaktør i Masterbloggen

Lesetid: < 1 minutt

Dialogbasert forskningsformidling var nytt for meg – men med bakgrunn fra journalistikk, medievitenskap og historie er jeg motivert til fingertuppene når jeg nå trer inn som ansvarlig redaktør for masterbloggen.no.

Mitt hovedmål er å lære, utvikle mine egenskaper som redaktør, noe som jeg igjen håper vil gjøre at Masterbloggen når nye høyder. Synlighet og videreformidling av forskning er noe jeg, som tidligere masterstudent, føler er viktig for videre forskning og forståelse i samfunnet vårt. Masterbloggen er viktig del av dette og jeg vil være med på å gjøre Masterbloggen bedre og bedre.

Masterbloggen publiserte mange spennende innlegg våren 2016, innlegg om sosiale medier, eventyr og om hvordan avfall blir til energi. Her er en liten smakebit av innleggene som har blitt skrevet:

 

 

Kunnskap skal aktiveres, ikke arkiveres!

Er du masterstudent eller kjenner noen som har levert oppgaven sin? Da håper jeg du vil tipse oss om det: kari@masterbloggen.no – for vi er klare til å sammen publisere innlegg om all den finurlige og verdifulle kunnskapen som produseres hvert semester av masterstudenter.

Og lykke til alle som i skrivende stund holder på med sin oppgave!