Møt vår nye ansvarlig redaktør!

Lesetid: 3 minutter

Kari Holdcroft er Masterbloggens nye ansvarlig redaktør.

Det er med stor glede vi kan medele at medieviter Kari Holdcroft (27) er ny ansvarlig redaktør for Masterbloggen.

Etter en grundig rekrutteringsprosess, med god hjelp fra Prospera, har vi funnet vår nye ansvarlig redaktør. Kari Holdcroft tar over etter Thomas Olafsen som etter to år i rollen gir stafettpinnen videre. Kari begynner i den 2-årige frivillige rollen fra og med 22.august.

Kari sier:

Jeg ønsker at Masterbloggen skal bli enda bedre kjent blant folk flest.

Solid erfaring

Kari har solid erfaring innen media og journalistikk. Hun har nylig avsluttet en master i medievitenskap ved Universitetet i Bergen og har to bachelorgrader i henholdsvis medievitenskap og historie. Som del av studiene var hun også på utveksling ved San Diego State University hvor hun studerte kommunikasjon og journalistikk.

Kari har jobbet som nyhetsjournalist for Studvest og har tidligere vært tekstleder for Det Akademiske Kvarter i Bergen, med ansvar for å publisere og redigere artiklene på nettsiden kvarteret.no. Hun har også erfaring som personal- og sosialansvarlig ved Det Akademiske Kvarter, hvor hun var ansvarlig for medlemmene i PR-etaten og hadde ansvar for rekruttering.

Kombinasjonen av medie- og personalerfaring vil komme godt med som ansvarlig redaktør for Masterbloggen, hvor Kari vil lede og utvikle redaksjonen. Kari har klare visjoner for hvor hun ønsker å ta Masterbloggen videre, i tillegg til et stort engasjement og forståelse for hva Masterbloggen står for og har bygget opp. Hun er samtidig uredd i å foreslå muligheter og forbedringer. Det trenger vi!

Bli bedre kjent med Kari

Hvorfor søkte du på rollen som ansvarlig redaktør?

Det er en stilling som kombinerer flere av de tingene jeg brenner for. Jeg ser på dette som en unik mulighet til å lære og videreutvikle mine egenskaper som redaktør. Det håper jeg igjen vil gjøre at Masterbloggen når nye høyder.

Jeg er et veldig sosialt vesen, liker å diskutere og omgås med mennesker, samtidig som jeg er veldig glad i å skrive, redigere og bearbeide tekst. Jeg har alltid skrevet mye og det er noe som er veldig naturlig for meg.

Alle mennesker, relasjoner og kontekst er forskjellig, men jeg har lang erfaring med kundeservice og arbeid som personalansvarlig som jeg føler gir meg et godt utgangspunkt for å lede redaksjonen.

Hva er potensialet til Masterbloggen, slik du ser det?

Masterbloggen har allerede fått til mye. Nå handler det om å bygge videre og særlig om å gjøre oss enda bedre kjent, gjerne gjennom ulike arenaer. Her har Masterbloggen en fordel av at vi som formidlere har tilgang til mye forskning som ikke alle kjenner til, og det kan være en god mulighet til å gå dypere inn på temaer vi har sett i ett eller flere innlegg tidligere.

Hva ønsker du å oppnå i den neste 2-års perioden?

Jeg vil jobbe for at vi lager enda mer engasjerende og tilgjengelige tekster, med andre ord fokusere på at innleggene skal være forståelig for alle som vil lese. I tillegg til at det skal være enda mer naturlig for leserne å komme tilbake til siden for å lese om de tema de interesserer seg for.

Et annet mål vil være å gjøre Masterbloggen bedre kjent, blant folk flest. Jeg vil fokusere på å gjøre oss enda mer mer levende i sosiale medier. Gjerne med mer fokus på Facebook, Twitter og andre sosiale plattformer.

Hvorfor er det viktig å engasjere seg i kunnskapsdeling?

Kunnskapsdeling er viktig for videre læring og forståelse. Gjennom å dele forskning på en måte som er lett tilgjengelig for folk flest kan man bidra til videre forskning og læring.

Kari Holdcroft

Ansvarlig redaktør for Masterbloggen. Kontakt: kari@masterbloggen.no

Mer om Kari Holdcroft

På twitter som @missholdcroft
——-
Vi ønsker Kari velkommen som ansvarlig redaktør og gleder oss til fortsettelsen!