London´s calling

Lesetid: 2 minutter


Tilbake til studier…snart

Siden sist har det skjedd en del utviklinger, ikke med tanke på masterproblemstilling, men utviklinger på bostedsplanet. Jeg har avsluttet mine studier ved UiO og drar til London for å studere master i internasjonal journalistikk. Dette svaret tok det lang tid å vente på, men det var virkelig verdt det. Jeg har endelig fått svar, så jeg flytter om en ukes tid. Det betyr at jeg må introdusere dere for mitt nye masterstudium.

Masteren på London Metropolitan University har en varighet på ett år med svært intense semestre. Vi skal alle lage en portfolio hver. Den skal inneholde journalistisk arbeid vi skal jobbe med på universitetet og på fritiden. Det legges spesiell vekt på praktisk arbeid, en læringsprosess som passer meg godt. Professorene er journalister som har jobbet i bransjen i mange år, blant annet tidligere BBC utenrikskorrespondent i Midtøsten og Russland, James Rodgers.

Det er ikke bare studier det skal være der borte heller. Jeg skal fortsatt innta tonnevis med koffein, møte nye mennesker, oppleve den britiske kulturen, og spise masse beans on toast. Te blir det vel en del av og kan jeg tenke meg. Det blir enda et spennende år i utlandet i en annen kultur (denne gangen nesten likt klima som Norge), og masse erfaringer å dra hjem med – hvis jeg ikke ender opp med å bli der.

Jeg vil takke Masterbloggen som lar meg fortsette med bloggingen. Jeg begynte å trives i lokalene til IMK på UiO, så det hadde jo vært typisk hvis masterstudentene der hadde fått iPads nå!

Dette er virkelig et høydepunkt i studietiden min som jeg aldri kommer til å glemme og jeg håper dere fortsatt kommer med gode innspill.

Linn

Les også Linns første bloggpost for Masterbloggen.

  • Linn Husby Larsen

    Linn tester gravatar

  • anne

    Kul gravatar 😉

  • Kristin Kokkersvold

    Og kul låt 🙂