Årets Masterblogger får følge i DN

Lesetid: 2 minutter

Masterbloggen har nettopp hatt 1-års dag og kåret årets blogginnlegg av blant ti finalister. Det var leserne selv som stemte frem sitt favorittinnlegg og vinneren var Nina Lysbakken med sitt innlegg om «Visuell læring».

Dagens Næringsliv trykker innlegg fra alle tre på pallen! Så nå har våre tre masterbloggere blåst støvet av tastaturet igjen, klare for å erobre et nytt format med nye lesere.

Innleggene trykkes i omvendt rekkefølge som god skikk sier, fra tredje til første plass. Første innlegg kan leses i nytt format neste uke. Vi gleder oss til å lese!

De som bygger Oslo av Ina Smith-Meyer

At de som i dag sørger for å bygge landet har rett på anstendige arbeidsforhold slik de som tidligere bygde landet hadde, bør ikke være vanskelig å enes om. ”Marek” jobber for lønninger så lave som 17 kroner i timen samtidig som han sjelden vet mer enn noen dager i forveien om han har arbeid den neste uka. Han bor i en brakke der han deler både toalett og kjøkken med et stort antall kolleger, og blir trukket betraktelig i lønn for denne boligen.

Seremonier mellom de syv fjell av Lene Sørstrønen Heggland

Hvordan skape et offentlig seremonibygg for dem som ikke ønsker å bruke, eller ikke får lov til å bruke, kirken eller andre eksisterende seremonilokaler?

 Et bygg som kan brukes ved overgangsseremonier som gravferd og vielse, et verdig og høytidspreget alternativ til kirken, et rom hvor man ikke behøver ta stilling til egen eller andres tro for å føle seg velkommen.

Visuell læring av Nina Lysbakken

Hvordan er det egentlig å være skoleelev i dag? Hvilke forventninger ville du hatt som elev, og hvilke forventninger innfris? Se for deg deg selv i rollen som 13-åring. Klassen, hobbyer, venner, hjemmelekser og måten du tenker på. Hvis du setter denne opplevelsen sammen med informasjonssamfunnet i 2010 – hva får du?

  • Kristin Kokkersvold

    Når kan vi lese innleggene og kjenne lukten av papir og trykksverte?

  • anne

    Åh, vi varsler på twitter og Facebook. Følg med 😉