Masterbloggen og Idéportalen inneleder til samarbeid

Lesetid: < 1 minutt

ideportalen logoVi i Masterbloggen har i det siste sett litt utenfor vår krets for å finne naturlige samarbeidspartnere. Vi er da veldig glad for å kunne annonsere at vi har innledet et samarbeid med Idéportalen.

Idéportalen jobber med å få flere bedrifter til å samarbeide med studenter, da gjerne gjennom prosjekter og masteroppgaver.

Vi i Masterbloggen lar studenter blogge om sine ferdige masteroppgaver. Vi ønsker også å skape en rik kontekst, der studenter ser at deres kunnskap verdsettes. Derfor er et samarbeid med Idéportalen spennende for oss.

Den næringslivskontakten og det nettverket Idéportalen sitter på er en verdifull innfallsvinkel for oss som ønsker å løfte frem masterstudenters kunnskapsproduksjon. Vi vil hjelpe Idéportalen med å nå bredere ut, ved å formidle oppgaver som er initialisert hos dem gjennom våre brede og spesialiserte nettverk.

Roger Dalseg som er den nasjonale prosjektlederen for Idéportalen sier dette om samarbeidet:

Kort oppsummert er dette en klassisk vinn-vinn-vinn. Studenten kan skaffe seg oppgaven på ideportalen.no, og dele den med leserne på masterbloggen.no, dermed får både studenten, Idéportalen og Masterbloggen positive resultater ut av dette samarbeidet.

Vi gleder oss veldig til å fortsette med samarbeidet!