Hei!

Lesetid: 2 minutter

Masterbloggen har bestemt seg for at jeg skal blogge om masteren min. Det er selvfølgelig kjempespennende, og jeg takket villig ja.

Jeg kommer fra Lysaker, men har de siste årene lagt min elsk på Trondheim og Brisbane i Australia. Nå tenkte jeg det var på tide å komme seg tilbake til hjembyen min. Jeg elsker å skrive, liker å trene, men er ingen særlig morgenfugl. Sistnevnte skal jeg få litt mer selvdisiplin på ettersom det blir mye skolearbeid fremover.

Fra før av har jeg en bachelor i medievitenskap ved NTNU, der jeg tok siste året i Brisbane, Australia der jeg tok journalistikkfag. Nå tar jeg altså master i medievitenskap på UiO og skal være der de neste to årene. Nå er det jo slik at flere videreutdanner seg, så da tar det seg bra til på CVen å gjøre nettopp det. Frem til nå, to uker i første semester, ser det ut som at ting skal gå bra.

Jeg har tenkt en del på hva jeg kan ha som problemstilling i masteroppgaven min, men det skal jeg nok komme tilbake til i videre innlegg. Uansett så synes jeg det er veldig spennende med menneskelig interaksjon og hvordan den har utviklet seg etter at de nye mediene har kommet frem og blir mer og mer brukt i sosiale sammenhenger. Det er interessant å lure på hvordan mediekonvergensen har å si for hvordan vi snakker sammen i hverdagen.

Masterblogger: Linn Husby Larsen

Når sant skal sies er jeg, som mange andre masterstudenter, grønn på hvordan en masteroppgave skal se ut. Det skal forandre seg! Jeg håper og tror denne Masterbloggen kommer til å være en god ting i masterprosessen, og håper også dere lesere kan gi meg ris, ros, hjelp, og gode tilbakemeldinger i mine kommende innlegg.

Les …og masterbloggerne er:

 • anne

  Hei Linn!

  Dette lover bra. Jeg er så glad for at du vil blogge for Masterbloggen. Kult at en medieviter vil dele tanker og ideer med oss. Særlig når Masterbloggen selv er avhengig av å reflektere over interaksjon, nye medier og utviklingen her. Og skal ikke mangle på tilbakemeldinger, fra vår side 😉

  Anne

 • Velkommen som masterblogger Linn 🙂 Blir spennende og følge deg fremover!

 • Hei Linn, velkommen:)

  Det ser ut til at du har kommet godt i gang med problemstilling allerede. Det blir spennende å følge med fremover!

 • Aslaug

  Velkommen Linn 🙂
  Blir gøy å følge din Masterblogging fremover!

 • Elin Dahling

  Velkommen skal du være! Skal bli artig å “gjenoppleve” masteroppgaveskrivingsprosessen (juhuuu, kjempelangt ord!) gjennom dine innlegg. Lykke til 🙂

 • Anitra Figenschou

  Hei Linn!
  Dette blir en spennende føljetong utover høsten …
  Gleder meg til fortsettelsen og lykke til!!!

  🙂

 • Tøft. Kjør på med både oppgaveskriving og blogging. De to skriveprosessene kan sikkert være gjensidig stimulerende.

  Del gjerne hvordan du tenker der og da om temaet du utforsker og hvordan du vil pitche det overfor en framtidig arbeidsgiver. Hvilke erfaringer gjør du deg som arbeidsgiver kan trekke veksler på?

  Break a leg, stå på. 🙂

 • Hei Linn!
  Blir spennende å se hva du skriver fremover! Tihi 🙂 Stå på og få alt på papir! Vi vil lese!

 • Pingback: Hei! | Masterbloggen()

 • Pingback: utenlandsstudie | Masterbloggen()

 • Ida

  Gleder meg til å lese mer!!! Lov at du oppdaterer masse fordi jeg vil vite ALT som skjer med deg!:D