…og masterbloggerne er:

Lesetid: 2 minutter


Da postkassen smalt igjen satt vi tilbake med mange gode kanditater. Bare kvinner! Godt vi før konkurransen allerede satt med avtale med en mannlig student klar for blogging på masternivå. Så, i tillegg: Til tross for at konkurransen ble utlyst i samarbeid med STUDiO2010, har vi fått kandidater fra andre universiteter og høgskoler. Kult! Derfor kårer vi idag tre masterbloggere. Nok jibba jabba. Vi har den store glede av å ønske fire nye masterbloggere velkommen. Stolt presenterer vi:

Helene Svabø

Helene tar masterstudiet i Entreprenørskap og InnovasjonUMB. Følg @helenesvabo på Twitter. Helene utfordres med det samme til å presentere seg selv i et blogginnlegg på Masterbloggen.

Linn Husby Larsen

Linn tar masterstudiet medievitenskapUiO. Følg @LinnHusbyLarsen på Twitter. Linn må også presentere seg for Masterbloggens lesere fortere enn svint 🙂 (hva i alle dager er egentlig svint)

Anne Charlotte Bruheim

Anne Charlotte tar master i litteraturvitenskapUiB. En liten sniktitt inn i Anne Chalottes verden kan du få på bloggen Lottes lille lomme. Lotte, send oss ditt første blogginnlegg, som bare handler om deg og studiene dine så fort du kan!

Vinnerne kan med det samme trekke i festantrekk og ta med seg en venn hit til Den Store festen på STUDiO, de får et gavekort fra Akademika på 500,- og et bloggekurs fra oss i Masterbloggen.

Gratulerer kjære bloggere! Vi gleder oss til å lese dere 🙂

Til alle som deltok: Takk! Det var vanskelig å blinke ut noen blant bare spennende kandidater. Vi håper på å høre fra dere likevel fremover!

 • StineCamilla

  Gleder meg til å følge masterbloggerne.

 • Pingback: Hei! | Masterbloggen()

 • Bra initiativ!

  Hva skjedde med gutta? Ingen som er hypp på å dele erfaringer? Bare skriveføre, entusiastiske damer?

  • Kristin Kokkersvold

   Nei, det kan du si… Det var visst bare jenter som ville masterblogge for oss. Vi vil ha gutter på banen også! Både som masterbloggere og fagredaktører 🙂