Jakten på masterbloggern

Lesetid: 2 minutter

Jakten på masterbloggern for #STUDiO2010 skrevet av Merete Grimeland | Publisert: 17. juni 2010 på STUDiO sine nettsider.

Skal du begynne på master til høsten? Har du lyst til å dele dine erfaringer gjennom tiden som masterstudent på masterbloggen.no?

Å skrive masteroppgave skal man ikke kimse av! Det vet Anne Winding-Sørensen og jeg alt om. Vi har jobbet med masteroppgavene våre en god stund nå, og vi har lært mye av hverandre ved å snakke om oppgavene våre. Det er utrolig viktig å snakke med andre om studiene, og det er spesielt viktig å dele de gode erfaringene – det er faktisk veldig viktig!

Og dette er noe av motivasjonen for oss til å sette i gang jakten på masterbloggeren sammen med Masterbloggen. I tillegg skal masterbloggen levere en foredragsserie av, nettopp, materstudenter, og det gleder vi oss til. Masterstudenter er jo også kunnskapsprodusenter. Vi lanserer snart hvordan DU kan bli den ferskeste masterbloggern i Norge! Hvis du ikke klarer å vente så er det bare å ta kontakt med STUDiO eller Anne Aaby fra Masterbloggen.

“Røft sagt ønsker vi et innlegg ca hver måned eller maks hver sjette uke”, sier Anne Aaby fra Masterbloggen. “Innlegget trenger ikke være langt. Det kan handle om studentlivet, men veldig gjerne fra faglige observasjoner i jobbingen med oppgaven. Det kan være en liten oppsummering av en interessant forelesning, hva som utfordrer, hva som er gøy, inspirerende, notater fra feltarbeid osv.”