Er DU vår nye studentblogger?

Lesetid: 2 minutter

Når du er ferdig med din masteroppgave får du hjelp av en fagredaktør hos oss til å skrive et blogginnlegg hos oss. Men har du akkurat begynt ditt masterløp har du nå muligheten til å være med i Norges beste bloggredaksjon. Vi leter nemlig etter en ny studentblogger!

Dialogbasert forskningsformidling

Blogg er et mektig format og vi ønsker at fremtidens kunnskapsbærere skal mestre dette til det fulle.

Vi har slått mynt av begrepet dialogbasert forskningsformidling. Det er i dialog og praksis vi øker nytteverdien og forståelsen for det vi studerer. Formidling er på sitt mest interessante når vi involverer og snakker om forskningen.

Nå finnes det mange lett tilgjengelige arenaer hvor forskere og andre kunnskapsprodusenter kan snakke direkte med offentligheten. Det gjelder bare å mestre formatene. Hos oss får du et utgangspunkt og en redaksjon som ønsker å løfte deg opp og frem.

En blogg lever ikke godt alene

En blogg har et kommentarfelt og det er vel og bra, men en blogg lever best i samspill med andre sosiale plattformer. Jo bedre vi er til å fasilitere diskusjoner på Twitter, på Facebook, Google+, jo bedre.

Lenker er som vannkopper, de skal deles så tidlig og med så mange som mulig. Derfor er det viktig for oss at du har et positivt syn på sosiale medier. Du har lyst til å bli en kløpper på brukerinvolvering. Du ønsker å bruke dine digitale nettverk i promoteringen av innholdet du produserer for Masterbloggen. Du bidrar også gjerne til å løfte frem annet innhold du tror folk i ditt nettverk vil ha glede av.

Søk ledig rolle som studentblogger!

En studentblogger leverer et innlegg i måneden og står fritt i vinkling, så lenge innholdet relateres til det å være student, studerende, under veiledning, skrivende, forskende etc. Du vil få en stilguide og hjelp til strukturering, korrektur og publisering av oss.

Det er en fordel om du har vært borti WordPress, men det er ikke et krav, da publisering i WordPress er noe vi med glede lærer bort.

Tidligere studentbloggere

Ta gjerne en titt på innlegg fra andre studentbloggere: